top of page

Disney prinsessa - Sista minuten halloweendräkter

Har du inte ordnat med någon dräkt till halloween ännu? Då kommer här ett tips på en maskeraddräkt som du enkelt kan slänga ihop och som endast kräver saker som du redan har hemma.


Vi har satt ihop en hel serie med sista minuten halloween dräkter för dig som inte vet vad du ska klä ut dig till eller för dig som inte hunnit skaffa en dräkt. Du hittar hela listan här.

Långklänning

Det här är den absolut lättaste och snabbaste dräkten av alla våra tips på listan eftersom den bara kräver en enda sak, nämligen en långklänning. I vårt exempel har vi använt oss av två gamla balklänningar. Färger på klänning spelar inte så stor roll. det finns gott om Disney prinsessor att välja mellan beroende på vilken färg just du har på din klänning.

Detaljer

Där efter är att det bara att lägga till detaljer som passar med just den Disney prinsessan som du har valt. Eftersom vi hade en ljusblå långklänning valde vi att köra på Elsa från Frost och hon har en väldigt karakteristisk fläta. Fundera på vilka detaljer som du kan lägga till för att göra din halloweendräkt ännu tydligare.


Färdig!

Så där ja. Med ett enda plagg och lite detaljer har vi nu slängt ihop en enkel, men snygg, sista minuten dräkt och du är nu redo för halloweenpartyt eller maskeradfesten.


Vill du se fler tips på enkla halloweenkostymer som du snabbt slänger ihop i sista minuter hittar du de här.

Comments


bottom of page