top of page

Fågelskrämma - Sista minuten Halloweenkostymer

Halloween närmar sig, har du bestämt dig för vad du ska vara utklädd till? Kommer du inte på något bra förslag i år? Ingen fara! Vi har satt ihop ett gäng blogginlägg med massor med tips på vad du kan klä ut dig till på Halloween, och det bästa är att alla våra tips är baserade på saker som man redan har hemma.


Vill du se hela lista hittar du den här!



Flanellskjorta

Du behöver först hitta en flanellskjorta att ha på som överdel. Här kvittar det vilken färg den har så länge det är en flanellskjorta som passar, den får gärna ha ett typiskt rutigt mönster.



Jeans

Du behöver även hitta ett par helt vanliga jeans att kombinera med din skjorta. Det kan vara precis vilka jeans du vill, slitning och färg spelar mindre roll. Har du några som ser lite mer slitna eller smutsiga så kan dessa vara att föredra. Det är ganska typiskt för fågelskrämmor att ha slitna byxor.



Eyeliner & ögonskugga

Slutligen behöver du lite smink för att fixa slutklämmen på din utklädnad. Du kan då hitta på en del olika mönster som du sminkar dig i ansiktet, vi har valt att sätta extra färg på kinderna och näsan. Samt ritat "stygn" vid munnen.



Detaljer

Om du har fler grejer att lägga till hemma och vill få till det där lilla extra så kan du alltid ta på dig en stråhatt eller liknande och ha ett strå i munnen. Du kan även smutsa ner din skjorta något för att den ska se mer sliten ut om du vill.


Färdig!

Så där ja. Nu har vi slängt ihop en enkel, men snygg, sista minuten dräkt baserat på saker som du redan har hemma och du är nu redo för halloweenpartyt eller maskeradfesten.


Vill du se fler tips på enkla halloweenkostymer som du snabbt slänger ihop i sista minuter hittar du de här.

bottom of page