top of page

Om föreningen

Teatergruppen Showtajm är en teaterförening som med hjälp av massor med driv och engagemang från våra medlemmar, skapar en fantastisk gemenskap. Följ med oss på vår resa genom sagor och musikaler, barnföreställningar och egenskrivet, allt för nöjets skull. Hos Showtajm är alla välkomna, stor som liten, nybörjare eller erfaren. Vi vill att alla våra medlemmar ska känna sig inkluderade i vår verksamhet. Hos oss kan vem som helst bli vad som helst.

Vi på Showtajm är en nytänkande förening som ständigt vill lära oss nya saker och hitta nya lösningar. Vi tror på utveckling och att alltid jobba framåt. Vi vill att alla våra medlemmar ska kunna bidra med idéer, tankar och insikter som tillsammans kan skapa en bättre förening för alla.

Showtajm är en förening som anser att det inte ska kännas jobbigt eller betungande att arbeta eller hjälpa till i en förening. Vi jobbar därför ständigt för att hitta nya och bättre lösningar. Vi vill att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt att sköta det administrativa så att vi kan ägna mer tid åt teatern.

Här gör det inget om det blir fel eller om man misslyckas. Alla som vill, ska känna att de kan ta plats på scen, bakom scen eller hjälpa till runt omkring. Oavsett om du har erfarenhet eller ej, så ger vi dig möjligheten att utvecklas i en förening som utvecklas tillsammans med dig.

Välkommen till Teatergruppen Showtajm, teaterföreningen där vem som helst kan bli vad som helst.

Om Teatergruppen Showtajm

bottom of page