Om föreningen

Teatergruppen Showtajm är en teaterförening som med hjälp av massor med driv och engagemang från våra medlemmar, skapar en fantastisk gemenskap. Följ med oss på vår resa genom sagor och musikaler, barnföreställningar och egenskrivet, allt för nöjets skull. Hos Showtajm är alla välkomna, stor som liten, nybörjare eller erfaren. Vi vill att alla våra medlemmar ska känna sig inkluderade i vår verksamhet. Hos oss kan vem som helst bli vad som helst.

Vi på Showtajm är en nytänkande förening som ständigt vill lära oss nya saker och hitta nya lösningar. Vi tror på utveckling och att alltid jobba framåt. Vi vill att alla våra medlemmar ska kunna bidra med idéer, tankar och insikter som tillsammans kan skapa en bättre förening för alla.

Showtajm är en förening som anser att det inte ska kännas jobbigt eller betungande att arbeta eller hjälpa till i en förening. Vi jobbar därför ständigt för att hitta nya och bättre lösningar. Vi vill att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt att sköta det administrativa så att vi kan ägna mer tid åt teatern.

Här gör det inget om det blir fel eller om man misslyckas. Alla som vill, ska känna att de kan ta plats på scen, bakom scen eller hjälpa till runt omkring. Oavsett om du har erfarenhet eller ej, så ger vi dig möjligheten att utvecklas i en förening som utvecklas tillsammans med dig.

Välkommen till Teatergruppen Showtajm, teaterföreningen där vem som helst kan bli vad som helst.

Om Teatergruppen Showtajm

Styrelsen

Louise Rosdahl

Sekreterare

Huvudtränare för grupperna
Marknadsföringsansvarig

Louise är vår alldeles egna teaterstjärna, hon har över 11 år av erfarenhet i ryggen där hon både har varit med och spelat i flera uppsättningar men även skrivit och regisserat flera av hennes egna manus. Louise har även 4 års erfarenhet av att träna både barn och ungdomsgrupper i bagaget. Hon kommer att ha det övergripande ansvaret att träna alla grupperna i Showtajms regi. 

Joacim Andersson

Ordförande

Webbadministratör
Tränare för grupperna

Med 4 års teaterbakgrund och ett ständigt brinnande intresse för teater och att främja kulturen tar Joacim tillsammans med Louise och Daniel ett stadigt tag om kulturen i Svedala.

Han har även en teknisk bakgrund och tiden han inte jobbar med Showtajm jobbar han med datorer och IT-lösningar som emellertid spiller över på fritiden.

Daniel Wictor

Kassör

Ljud och ljustekniker

En tekniker med flera års erfarenhet på både ljud och ljus fronten, på hans meritlista finner vi många olika föreställningar och evenemang.

Det har debatterats vid flera tillfällen om Daniel har ljus i ådrorna då allt han verkar röra vid lyser upp med ett varmt ljus.

Följ oss på Instagram!

  • Svart Facebook Ikon
  • Svart Instagram Ikon

Vi använder oss av cookies på denna websida, för att läsa mer om hur dessa används, klicka här.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now