Våra grupper

Barngrupperna

Här får barn testa på att spela teater för fösta gången genom bland annat lekar. Vi övar på mindre uppsättningar som vi sätter upp i slutet av varje termin för familj, släkt och vänner. Barnen lär sig att prata inför andra och lär känna sig själv. 

För åldrarna 6 - 12

Ungdomsgruppen

Hur gammal är du? Är du mellan 13-20 och känner att du har vuxit ur barngruppen, men inte riktigt har åldern inne för vuxengruppen? Då ska du hänga med våra teaterungdomar, vi kommer lära dig improvisation och agerande samtidigt som du får vänner för livet. Att få spela teater med sina vänner är ju alltid extra kul. Sugen?

För åldrarna 13 - 20

Vuxengruppen

Är du över 20 och känner suget för att stå på scen men känner inte dig riktigt redo att stå framför publik, då är detta gruppen för dig. Här har vi en grupp härliga teaterapor i blandad ålder som brinner för teaterintresset. Här kommer du att träffa massor med nya människor som inte är rädda för att bjuda på sig själv.

Låter detta som något för dig?

För åldrarna 20 år och uppåt

Föreställningsgruppen

Föreställningsgruppen är för dig som är intresserad av att spela teater på riktigt, inför betalande publik. Föreställningsgruppen satsar lite hårdare och övar lite mer. I den här gruppen övar vi inte på teaterövningar utan här övar vi endast på terminens uppsättning, vi rekommenderar därför att man även är med i en av våra andra grupper.

För alla åldrar.