top of page

Sabrina & Salem - Sista minuten Halloweenkostymer

Halloween närmar sig, har du bestämt dig för vad du ska vara utklädd till? Kommer du inte på något bra förslag i år? Ingen fara! Vi har satt ihop ett gäng blogginlägg med massor med tips på vad du kan klä ut dig till på Halloween, och det bästa är att alla våra tips är baserade på saker som man redan har hemma.


Vill du se hela lista hittar du den här!




Sabrina

Tröja med krage

Först så ska vi ha en svart tröja med krage, denna krage får gärna vara vit om du har men andra färger fungerar givetvis lika bra. Har du ingen tröja med krage så funkar det att ha en skjorta under och fälla kragen över tröjan för att få samma resultat.



Rutig kjol

Sen behöver du en kjol i någon form av rutigt mönster, i vårt exempel har vi tagit en grå/vit rutig kjol men det går bra med vilken färg som, och det finns inget större krav på vilken typ av rutor det ska vara utan ta det du har.



Nylonstrumpor

Du kommer även att behöva ett par nylonstrumpor i valfri färg att ha under kjolen, gärna ett par som är helfärgade och utan mönster.



Diadem

Slutligen så behöver du ett svart diadem för att färdigställa denna utklädnad. Du kan välja ett diadem i vilken storlek du vill beroende på vad du har men vi använde oss av ett lite bredare.



Salem

Svart tröja

För att få till en bra grund till Salem behöver du en svart tröja. Du kan ta i princip vilken du vill bara den har långa ärmar. Den behöver inte har något speciellt mönster eller dylikt.



Svarta byxor

Du behöver sedan hitta ett par svarta byxor att tillsätta denna look. Du kan antingen ta ett par svarta tights eller ett par svarta jeans vilket som passar. Ta det som känns mest bekvämt för dig.



Svans

Sen kommer vi till en liten finurlig grej, vi behöver nämligen en svans för att dräkten ska bli komplett och troligtvis så har du inte en svans liggandes hemma... Men en svans kan du enkelt skapa genom att ta ett par strumpbyxor och twista ihop dem till en svans som på bilden.



Detaljer

Du kan om du vill lägga till lite smink för att skapa morrhår och en liten röd näsa på Salem för att få till den där extra tydligheten.


Färdig!

Så där ja. Nu har vi slängt ihop en enkel, men snygg, sista minuten dräkt baserat på saker som du redan har hemma och du är nu redo för halloweenpartyt eller maskeradfesten.


Dessa dräkter passar perfekt om man vill gå som ett par men de fungerar precis lika bra att köra dem var för sig.

Vill du se fler tips på enkla halloweenkostymer som du snabbt slänger ihop i sista minuter hittar du de här.

bottom of page