Föreställningsarkiv

Skönheten och Odjuret

Belle, hennes far och två systrar lever ett lugnt liv i en liten stad i Frankrike. Men där de en dag får besked att hela deras förmögenhet har sjunkit till havets botten med faderns alla handelsskepp blir fadern tvungen att ge sig ut på en resa som vänder upp och ner på hela familjens liv. På grund av ett dåligt beslut i ett svagt ögonblick står fadern plötsligt i skuld till ett ohyggligt monster, och denna skulden är Belle.

15 dec 2019

Barngruppen

84 st

Lassemajas Detektivbyrå - Kärleksmysteriet

Valleby håller en kärleksfestival för att samla in pengar till världens fattiga barn, där Mohammed Karat skänker 20 kr för varje kram. Alla hjälps åt att krämas och har super trevligt. Men när pengarna ska sättas in på banken blir de plötsligt stulna. Vem är den skyldige? Och kommer de någonsin få tillbaka alla pengarna igen, eller är de borta för alltid?

9 jun 2019

Barngruppen

62 st

Nötkakan!

Barngruppen fick skriva sitt egen manus och det resulterade i Nötkakan!. En spännande föreställning där självaste Tomten får en allergisk reaktion av jördnötter och dör. Vem är egentligen den skyldige? För all känner väl till att Tomten är allergisk... eller? Vad ska det nu bli av julen? Vem ska dela ut alla klapparna?

10 dec 2018

Barngruppen

40 st

Följ oss på Instagram!

  • Svart Facebook Ikon
  • Svart Instagram Ikon

Vi använder oss av cookies på denna websida, för att läsa mer om hur dessa används, klicka här.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now