top of page

Var med och bidra i föreningen

Vill du vara med och bidra till vår verksamhet? Det finns många olika sätt som du som person kan hjälpa oss som förening att bli bättre på det vi gör. Nedan ser alla olika sätt som du kan bidra till Showtajm.

Förslagslåda

Här kan du skicka in alla dina förslag som du tycker vi ska ta upp, det kan vara allt möjligt men för att nämna ett par.

  • Du kan komma med förslag på saker som du tycker att vi kan göra bättre.

  • Förslag på en föreställning du tycker vi borde sätta upp.

  • Idéer till teaterövningar

  • Inköp till kiosken

Vi i Showtajm är alltid öppna för förslag så skicka gärna in era synpunkter.

Styrelsen

Vill du vara med och ta beslut som rör vår verksamhet?

Då kanske en plats i styrelsen är något för dig!

Det är alltid frittfram att skicka in en ansökan om att få vara med i vår styrelse och vi kommer då att behandla din ansökan vid nästa styrelsemöte. Vårt enda krav är att du är medlem i föreningen.

När du skickar in din ansökan, berätta gärna lite om dig själv och varför just du vill vara med i styrelsen. 

Ansvariga

Vill du hellre vara med och hjälpa till med andra saker som är av lite blandad natur?

Det finns olika möjligheter för alla att vara med och hjälpa oss. Du kan t.ex. hjälpa till med att sy kläder eller skapa diverse rekvisita. Du kan stå i kiosken under våra föreställningar. Är de tidigare nämnda inget som lockar dig kanske du istället vill vara en del av marknadsföringsgruppen och göra reklam för Showtajm. Det finns något för alla, frågan är bara "vad vill du hjälpa till med?"

Stödmedlem

Är du en förälder eller anhörig som inte riktigt känner för att spela teater men ändå vill bidra med något till Showtajm och inte känner att något av ovan passar för dig eller vill du rent av bara vara med lite överallt?

Då har du möjlighet att bli stödmedlem till Showtajm.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Donera

Det finns även ett sätt för dig som vill hjälpa till med donationer och ge oss saker på ett eller annat sätt.

Vi uppskattar alla donationer, allt från kläder och rekvisita till elektronik eller annat som du kan tänka dig att vi hade behövt.

Sponsor

Besöker du oss som ett företag och vill att ni ska synas hos oss så kan ni då kontakta oss för ett sponsorskap. Där vi tillsammans kommer överens om vad detta sponsorskap skall innehålla och vad vi gör för varandra.

Är ditt företag intresserade av detta kan ni skicka in en ansökan nedan.

bottom of page