Intervju med våra ledare - Louise

En ny termin har startat och det känns som att det är dags för en presentation av ledarna som vi har här i Teatergruppen Showtajm. Först ut är Louise som är huvudansvarig ledare för föreningens grupper och som även sitter med i styrelsen som sekreterare. Hur ser din teaterhistoria ut?

Jag började spela amatörteater som 12-åring i olika uppsättningar och efter 8 år på scen tog jag klivet ner från scen och började istället hålla i egna grupper för yngre barn och även regissera deras föreställningar. Jag tyckte det var roligt att spela teater men jag upptäckte att jag verkligen brinner för att skapa och producera föreställningar. Nuförtiden lämnar jag med glädje över scenljuset till andra och jag håller mig till de roller som jag tycker är roligast: regissör och producent. Vad är det roligaste med att vara ledare?

Det roligaste med att vara ledare är att se deltagarna växa och se hur de blir säkrare både i sig själva men också inför andra. Att få vara en del av den resan är väldigt speciellt. Jag har haft barn i mina grupper som varit så nervösa på sin första träning att det knappt vågat säga sitt namn men som terminen därpå varit redo att ta s