top of page

Föreställningsinfo

Dags för föreställning. Terminen är nästan över och det har äntligen blivit dags för våra grupper att visa upp vad vi har övat på denna terminen. Men ni har säkert en massa frågor inför föreställningsdagen. Därför har jag samlat all information nedan. Har ni frågor så hör av er.

Barn
Måndag

8 juni 2024

Samling: 09:00

Föreställning: 11:00

Slut på dagen: 12:00

Barn
Onsdag

5 juni 2024

Samling: 18:00

Föreställning: 18:30

Slut på dagen: 19:30

Ungdom
Måndag

8 juni 2024

 

Samling: 15:00

Föreställning: 17:00

Slut på dagen: 18:00

Biljetter

Alla som vill se föreställningen måste boka biljetter på hemsidan showtajm.com/biljetter. Detta då vi måste ha koll så att vi inte släpper in fler personer i lokalen än vad som är godkänt.

Fika

Det kommer finnas snacks och fika till försäljning. Vi tar endast swish eller kontant. Om barnen vill så får de lov att handla fika/snacks i kiosken innan/efter föreställningen. Detta är fullkomligt frivilligt, men jag får ofta frågan från barnen.

Biljetter

Alla som vill se föreställningen måste boka biljetter på hemsidan showtajm.com/biljetter. Detta då vi måste ha koll så att vi inte släpper in fler personer i lokalen än vad som är godkänt.

Vem får man bjuda? Ni får bjuda vem ni vill som ni vill ska komma och se föreställning, släkt familj, vänner. Tänk bara på att alla som vill komma måste boka biljetter. Tänk också på att det finns en begränsning för hur många som vistas i lokalen, så vi behöver kanske inte bjuda hela klassen.

Inspelning

Vi kommer spela in föreställningen så att barnen kan få filmen i efterhand och spara den om man så önskar. Filmen är endast för privat bruk och får inte delas på sociala medier eller liknande.

Mat och dryck

Vi kommer inte bjuda på någon mat utan barnen behöver ha ätit innan, respektive efter, att de kommer till oss. Vill man skicka med barnen något snacks att mumsa på, tex en frukt eller kex, så går det jättebra. Tänk bara på att det behöver vara ”tysta snacks” så att det inte låter en massa under föreställningen. Vi ber också att barnen tar med sig en drickaflaska. Alla drickabehållare måste gå att stänga på grund av spillrisken runt vår teknik.

Då vi har jordnötsallergiker på plats är jordnötter i alla dess form förbjuden!

Kostymer och smink

Barnen väljer själva om det vill komma ombytta eller om de vill byta om på plats. Om barnen önskar vara sminkade på föreställningen med tex. Mascara, eyeliner eller liknande så går det utmärkt, men det är ingenting som vi kommer ordna med. Vi kommer endast att ordna med sminkning av tex skägg.

Alla barnen ska spela i svarta, gråa eller möjligtvis vita enfärgade strumpor. Detta eftersom det ska likna skor, men barnen får inte spela i skor efter som det låter för mycket.

Blommor

Det är vanligt att man lämnar blommor efter föreställningen till de man varit och tittat på, i detta fallet ert barn. Det är frivilligt att ha med sig blommor, men en del gör det. Eftersom vi har haft incidenter med besvikna barn som inte fått blommor vill jag därför informera er. Föreningen står inte för blommor och har ingenting med blommorna att göra, vi delar endast ut blommorna som föräldrar lämnat in. För de som tar med sig blommor så kommer det finnas vatten som de kan stå i under föreställningen. Glöm inte att skriva barnets namn!

Upphämtning

Så fort föreställningen är slut kommer barnen få gå ut till er föräldrar och ta emot era lovord. Därefter tar vi i gruppen en kort samling för att prata om hur föreställningen gick innan vi gemensamt plockar undan efter oss. Först när undanplocket är klart är barnen redo att åka hem med er föräldrar.

Avslutning

Veckan efter föreställningen har vi avslutning för samtliga grupper. Samma dagar och tider som vanligt. Då tittar vi på den inspelade föreställningen, leker leker och snacksar på något gott.

bottom of page