top of page

sön 07 juni

|

Plats ej fastställd

High School - Stora gruppen

Teatergruppen Showtajm presenterar stolt: Barngruppens avslutningsföreställning: High School!

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

07 juni 2020 15:15 – 16:00

Plats ej fastställd

Om evenemanget

CORONA På grund av rådande situation kring Covid-19 kommer vi inte att kunna genomföra vår föreställning på det sätt som det intialt var tänkt. Detta innebär att vi inte kommer att kunna ha någon publik utan att vi kommer att livesända föreställningen istället. Vi följer de råd och riktlinjer som folkhäslomyndigheten satt upp, och skulle dessa riktlinjer att ändras kommer vi att uppdatera evenemanget. Vänligen följ detta evenemang för att få uppdateringar kring hur föreställningen kommer att genomföras.

BESKRIVNING Barngruppen presenterar stolt: High School. En modern version av Lejonkungen som utspelar sig på högstadiet. En av skolans lärare är högt uppskattad bland barnen, men betydlig mindre uppskattad av den maktgalna och stränga rektorn som älskar disciplin över allt annat och anser att barn bara borde göra som man säger och inte tänka och tycka så mycket. När eleverna försöker göra något fint för sin lärare, som tack för allt han gör för sina elever, går allting snett. Läraren får skulden för barnens uppförande och blir avskedad med omedelbar verkan. Vår huvudkaraktär som tror sig vara skyldig till lärarens uppsägning tar till flykten till en övergiven gammal No-sal där hon möter några nya vänner. Under tiden tar den maktgalna rektorn över skolan och inför militärisk disciplin bland eleverna. Hur ska det gå för eleverna? Vem kan rädda dem ur denna mardröm?

TIDER Lilla gruppen kommer spela den tidigare tiden kl 14:00 och den Stora gruppen kommer att spela den senare tiden kl 15:15.

Dela detta evenemang

bottom of page