Intervju med våra ledare - Joacim

En ny termin har startat och det känns som att det är dags för en presentation av ledarna som vi har här i Teatergruppen Showtajm. Näst på tur är Joacim som är ledare för föreningens grupper och som även sitter som ordförande i styrelsen.
Hur ser din teaterhistoria ut?

Jag började faktiskt med teater av en ren slump. Konstigt tycker kanske många, men det var tack vare min bror. Han har alltid varit teaterintresserad och studerade på teaterhögskola under en tid och jag var alltid och såg hans föreställningar och jag blev väldigt inspirerad av honom. Jag tänkte att jag också ville göra någon föreställning inför publik, jag ville vara den som gjorde att man kände alla de känslor jag en gång kände när jag var på en av hans föreställningar vid namn ”Klättrarens röda öron”. Tråkigt nog för mig så hade jag en extrem scenskräck, så det var ju kanske inte optimalt att börja med teater då, så jag lade den idén på hyllan tills vidare.


Åren gick och jag fortsatte att titta på min brors olika uppsättningar och allt han var med i. Under en sommar så var jag och tittade på en musikal som han var med i och blev helt hooked. Jag var och såg denna föreställning så många gånger att jag tappade räkningen. Jag åkte med min bror i princip varje gång han skulle ut och ha föreställning och tittade lika spänt varje gång. Året efter skulle denna musikal sättas upp igen och jag kände att nu var det dags. Jag skulle vara med, jag frågade och jag