top of page

Intervju med våra ledare - Daniel

En ny termin är i full gång och det känns som att det är dags för en presentation av ledarna som vi har här i Teatergruppen Showtajm. Näst på tur är Daniel som är föreningens tekniker och som även sitter som ledarmot i styrelsen.Hur ser din teaterhistoria ut?

Det började med att en ljus och ljud tekniker i en teaterförening behövde en extra person som hjälpte honom och vi båda jobbade på Sturups flygplats där han hade sett eller hört att jag hade tidigare erfarenheter inom el. Han frågade mig en dag om jag ville komma till teatern och hjälpa honom och jag var lite tveksam först men tänkte ”Varför inte”. Så jag kom dit och gillade verkligen stället och vad dom gjorde där så jag stannade där för 3-4år. Sen startade jag, Louise och Joacim Teatergruppen Showtajm där jag fick ansvaret som ljud och ljus tekniker och ledare.


En person står vid ett ljusbord och drar i spakar.

Vad är det roligaste med att vara ledare?

Att se barnen utvecklas och bli bättre efter varje träning. Tror ibland att det vi ger dem är kanske för mycket för de att komma ihåg men när det väl är dags att spela upp det så kommer de ihåg allt och gör det perfekt.


Vad är det roligaste med teater?

Jag tycker det roligaste med teater är att man kan vara så många, och olika karaktärer. Du kan vara snäll, arg, glad, överraskad, förvånad m.m och du måste verkligen visa den känslan extra mycket så publiken vet vad du känner just i den stunden. Gillar också att man kan vara som ett barn igen!


En person står vid ett ljudbord och drar i spakar.

Vad är ditt roligaste teaterminne?

Mitt roligaste minne från teatern är när vi gjorde föreställningen Grease! Jag gillade den mest för där var mycket sång och dans vilket var väldigt roligt att både se och att göra själv.

Comments


bottom of page