Intervju med våra ledare - Daniel

En ny termin är i full gång och det känns som att det är dags för en presentation av ledarna som vi har här i Teatergruppen Showtajm. Näst på tur är Daniel som är föreningens tekniker och som även sitter som ledarmot i styrelsen.Hur ser din teaterhistoria ut?

Det började med att en ljus och ljud tekniker i en teaterförening behövde en extra person som hjälpte honom och vi båda jobbade på Sturups flygplats där han hade sett eller hört att jag hade tidigare erfarenheter inom el. Han frågade mig en dag om jag ville komma till teatern och hjälpa honom och jag var lite tveksam först men tänkte ”Varför inte”. Så jag kom dit och gillade verkligen stället och vad dom gjorde där så jag stannade där för 3-4år. Sen startade jag, Louise och Joacim Teatergruppen Showtajm där jag fick ansvaret som ljud och ljus tekniker och ledare.


En person står vid ett ljusbord och drar i spakar.